On jäänyt tänne kirjoittelu koulukiireiden takia vähälle..

Tenttiä on ollut tentin perään ja nytkin pitäisi lukea ensi keskiviikon kuvataidekasvatuksen tenttiin.. Ei tässä ole oikein ehtinyt ajattelemaan muuta kuin koulua ja koulua...

Nyt kuitenkin aloitin taas painon pudotuksen ja maanantaista oli tähän aamuun mennessä pudonnut kilo nesteitä=)  Ajattelin, että jos saisin jouluaattoon mennessä pudotettua viisi kiloa=) Pakko saada tehtyä jotain tälle painolle.. en voi enää hyvin. Elimistö ei toimi kunnolla..

Jatkan kirjoittelua illemmalla...

Mä täällä odottelen paljon puhuttua myrskyä alkavaksi. Toivottavasti ei tule kauhealla rytinällä ja mieluusti silloin kun oon jo nukkumassa niin ei tarvitsis sen takia valvoa..

Ehkä suurin juttu mikä tänään on taas ollut mielessä on ollut Markuksen tilanne.. Iltalehden ja iltasanomien verkkosivuilla kerrottiin Reko Lundanin kuolemisesta..Hällä kun oli myös aivokasvain ja hän kuoli siihen.. Mutta eihän sitä tiedä kuinka ärhäkkä se kasvain on ollut. Äiti sanoi, että oli jostain lukenut sitä leikattaneen useampia kertoja..
Täytyy toivoa että Markuksen on iisimpi..

Keksin uuden joululahjan jonka voisi antaa Kertulle. Taaperokärryn. Olis todella käyttökelpoinen lahja, Kerttu vois opetella sen kanssa kävelemään.. Ja olis todella hyvä ulkoleikeissäkin=)

Mutta nyt hyvää yötä..

Huomenna meinasin ostella viinipullon ja juoda sen=))